Yxnerum logga

YxnerumYxnerum ligger i hjärtat av Östergötland, endast 45 min. med bil från Linköping och Norrköping, bredvid sjön Yxningen – här vistas du i en lugn och rogivande miljö. Vi är Östergötlands bästa plats för möten och givande konferenser! Här kan du ha små och stora konferenser eller privata fester – beroende på vad som passar just dig. Efter en intensiv dag kan du nyttja sporthallen, relaxen eller avsluta dagen med en god middag i restaurangen med de bästa råvarorna, helst från lokala producenter.

LÄGE:

Nära till sjö, skog och mark.

KONFERENSER:

Hotellet har 68 rum för övernattning fördelade på enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Vi har också rum där vi tillåter hund. Det finns över 6 st konferensrum och 10 st grupprum. Här finns många olika möjligheter.

Vi serverar mat i restaurangen, lagad med all den kärlek som tänkas kan. Vår konferenspersonal ser till att er vistelse hos oss blir precis så som ni önskar. För er som vill kombinera konferensen med en aktivitet kan vi erbjuda allt från fiskeutflykt på sjön Yxningen till underhållande femkamp i vår sporthall. Hör med oss så kommer vi med förslag!

UPPLEVELSER:

Sporthall, fiske, och andra aktiviteter
ADRESS

Yxnerum Hotell, Kurs- och Konferenscenter AB
597 95 Åtvidaberg

Tel +46 (0)120-610 22

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.yxnerum.se

VÄGBESKRIVNING

Yxnerum ligger i hjärtat av Östergötland, endast 45 minuters bilfärd från Linköping eller Norrköping och 20 minuters bilfärd från Åtvidaberg, bredvid sjön Yxningen.

Google maps

ÖPPETTID

Helår

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning