Stenbracka Camping
stenbracka

StenbräckagårdenStenbräckagården ligger på Tjurkö, en av öarna i Karlskrona skärgård. Gården tar emot grupper och enskilda för kurser, konferenser, läger, utfärder m.m. med självhushåll. Området erbjuder fina natur- och kulturupplevelser. Vi har camping, stuguthyrning, område för scouting, havsbad och fritt fiske i bra fiskevatten. Antal bäddar 133 st.

ANLÄGGNINGEN:

Kursgården belägen vid kyrkan har totalt 95 bäddar i fyrbäddsrum och några tvåbäddsrum, rummen är placerade i två flyglar till huvudbyggnaden och i stugor placerade runt gården. Toalett och dusch finns i korridor och angränsande byggnader. Tvättställ finns i en del av rummen.

Lägergården är i grunden är ett gammalt skärgårdsjordbruk där vi har bevarat den gamla stilen. I mangårdsbyggnaden finns kök, vandrarhem med 16 bäddar i två- och fyrbäddsrum. I logen har vi inrett ett campingkök en matsal och ett kapell. Vidare finns här även en liten camping med elplatser, naturcamping och område för scoutläger. Denna anläggning har även fem fyrbäddsstugor med pentry och en tvåbäddsstuga utan pentry .

KONFERENSER:

På Kursgården finns bra möjligheter till kurser och konferenser med flera grupprum och lektionssalar. Det finns även möjlighet att utnyttja kapellet vid vår lägergård och camping.

UPPLEVELSER:

Vid besök på Tjurkö och Stenbräcka kan man besöka stenhuggeriet med dess kulturstig, ströva själv eller beställa en guidad tur genom området. Kungsholms fort, en del i världsarvet, är väl värt ett besök, beställ guidad tur genom Karlskrona turistbyrå. Runt ön så finns det bra och fritt fiskevatten, roddbåt finns att hyra.En utflykt till barnens gård är en höjdpunkt för barnfamiljen.

ADRESS

Hägnavägen 4
373 63 Tjurkö  

Tel +46 (0)455-344187 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.stenbracka.se

VÄGBESKRIVNING

E22 SÖ om karlskrona 35 km från centrum ut över öarna Senoren, Sturkö och Tjurkö. Bra väg och broförbindelse ända ut till gården.

ÖPPETTID

Helår

Tar emot drop in gäster 1/5 - 30/9

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate