Sopperogården

SopperoLogi i en-, två-,tre och fyrbäddsrum, 11 rum med WC, dusch och bastu i korridoren. 10 rum med WC och 6 rum med egen dusch och toalett. Vi serverar dagens rätt, à la carte och specialmeny med lappländska specialiteter. Bussresor och special-middagar. Välkommen att besöka och uppleva Den Gode Herdens Kyrka, souvenirbutiken med samiskt hantverk, stensliperiet Kristallen i Lannavaara. Upplev lappländsk natur med midnattsol eller norrsken i midvintermörkret.

SOPPEROGÅRDEN

ligger i Övre Soppero utmed väg 45. En liten by i nordligaste Lapplands vildmark. 125 km från Kiruna och 50 km från Karesuando och Finska gränsen. Frukost och matservering. Vi serverar dagens rätt, à la carte och specialmeny med lappländska specialiteter, rätter baserade på råvaror från trakten och inspirerad av den samiska matkulturen. Bussresor och special-middagar.

LOGI...

i en-, två-,tre och fyrbäddsrum, 11 rum med WC och dusch i korridoren. 10 rum med WC och 6 rum med egen dusch och toalett. Bastu, tvättstuga, allrum med TV. Rökfritt. Konferenslokaler och grupprum. Butik med sameslöjd och souvenirer samt postkontor.

UPPLEVELSER

Möjlighet att uppleva vildmarksliv med samisk vardag. Välkommen att besöka och uppleva Den Gode Herdens Kyrka, souvenirbutiken med samiskt hantverk. I byn finns bensinstation, kiosk med dagligvaror. Stensliperiet Kristallen i Lannavaara. Upplev lappländsk natur med midnattsol eller norrsken i midvintermörkret. Fiskevatten.

ADRESS

Box 121
980 14 Övre Soppero

Tel +46 (0)981 301 53
Fax +46 (0)981 301 52

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.sopperogarden.com

VÄGBESKRIVNING

Väg 45 mellan Karesuando och Vittangi. 200 km norr om polcirkeln ca. 125 km från Kiruna.

ÖPPETTID

7 januari - 20 december

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate