Smyrnagården

Smyrnagården


Smyrna 360"Smyrnagården består av en huvudbyggnad och 3 logement. Gården hyrs endast för självhushåll. I huvudbygganden finns restaurangkök och en stor matsal med plats för 120 personer, serveringsrum, veranda, konferensrum för 25 personer samt 7 toaletter, 3 duschar och fem dubbelrum med toalett, varav två med gemensam toalett.

De 3 logementsbyggnaderna har ca 70 sängplatser i två- och trebäddsrum . I logementen finns 2-4 toaletter och duschrum. I logementen finns pentry (mindre kök) och matplats."

Läge:

Smyrnagården ligger vid strandkanten av sjön Färgen med en vacker utsikt över sjön. 
Byggnaderna ligger i sluttningen ner mot sjön med skogsparti och höjdrygg i bakgrunden, vilket gör att området är avskärmat från övrig bebyggelse.

Anläggningen:

Området som tillhör Smyrnagården är på 70.000 kvm vilket gör att det finns plats för många aktiviteter. Brygga med båtar och kanoter för uthyrning, fin badplats med brygga, beachvollybana, grillplats och stigar för promenader eller träning.
Stor parkeringsplats vid infarten till området.

Upplevelser:

Smyrnagården lämpar sig för rekreation genom sin tillgång på aktiviteter i en lugn miljö.Bad, kanotpaddling, rodd, fiske och avkoppling i en avstressande miljö. Smyrnagården är också populär att ordna bröllop på, pga vacker miljö med bra festlokaler med restaurangkök. Se även bifogade foton över verksamheten.

ADRESS

Smyrnagården
Gamla Färjenäsvägen
441 96 Alingsås

Bokning:
Tel +46 (0)702-10 59 22 (kontorstid)
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.smyrnagarden.se


VÄGBESKRIVNING

8 km söder om Alingsås vid sjön Färgen. Tag av från E20 vid Hästerryd och följ skyltarna mot Smyrnagården.

ÖPPETTID

Efter kontakt

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate