Haggblomman 969 360

Haggblomman logga


haggblomman 360 216

Häggblomman lägergård är belägen mitt i det natursköna Hotagenområdet. Här finns möjlighet att hyra en välutrustad tvårumslägenhet med 4 bäddar för självhushåll med utsikt över Häggsjön. Kan hyras helg- och veckovis året runt. I direkt anslutning till lägenheten finns ett sovloft med ytterligare 6 bäddplatser. På nedervåningen finns en samlingssal serveringskök och i källaren duschrum samt tvättstuga.

LÄGE:

Häggblomman lägergård är belägen mitt i den lilla byn Häggsjövik, omgiven av skog, fjäll och sjö. Vid Häggsjöns strand finns en grillkåta och 2 kanoter för uthyrning.

UPPLEVELSER:

Härifrån kan du utforska allt som bygden har att erbjuda, exempelvis ett svalkande dopp i Ansättåns Canyon, njuta av gott fika i fäbodmiljö, vandra i natursköna fjäll eller pröva lyckan med fiskespöt. Vintertid finns det många härliga vinteraktiviteter att välja mellan. Hotagenområdet har många fina skoterleder, preparerade längdskidspår och nära till slalombacken i Åkersjön. För mer info om utflyktsmål se ansattfjallen.com eller hotagen.com.

KONFERENSER:

Vi kan erbjuda uthyrning av samlingslokal för konferens- och mötesverksamhet med tillgång till projektor, wifi och whiteboard, högtalaranläggning, piano samt elpiano. Servering kan erbjudas beroende på dag och tid.

ADRESS

Häggsjövik 141
835 63 Föllinge

Tel +46 (0)702274871

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
facebook.com/haggblomman

VÄGBESKRIVNING

Följ Fiskevägen 340 norrut från Krokom i ca 8 mil. Häggblomman lägergård är belägen mitt i byn Häggsjövik, skylt finns vid vägen.

ÖPPETTID

Självhushåll året runt

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate