bosarp

bosarp_360

Gården är det perfekta alternativet för en konferens eller ett läger. Här finns utmärkta konferens- och samlingssalar och möjlighet till övernattning i flerbäddsrum. Gården har stora öppna gräsytor omgivna av gran- och bokskog. Volleybollplan, fotbollsplan, lekplats och en samarbetsbana med ett tiotal stationer finns. Bosarpasjön med bad och minigolf ligger inom gångavstånd.

BOSARP LÄGER- OCH KURSGÅRD...

är det perfekta alternativet för en konferens, ett läger eller bara en härlig friluftsdag. Gården ligger mellan Äsphult och Bosarpasjön ca. 8 kilometer från Linderöd. Här finns utmärkta konferens- och samlingssalar med utsikt över den skånska skogen och möjlighet till övernattning i flerbäddsrum. Gården har en stor tomt med öppna gräsytor omgivna av gran- och bokskog.
Området har stora möjligheter till friluftsaktiviteter, med bland annat volleybollplan, fotbollsplan, sandlåda och gungor. Samarbetsbanan är ett roligt sätt att öka sammanhållningen i grupper. Varför inte ta en promenad i den friska luften på en av stigarna i skogen, eller följa den pittoreska vägen ner till Bosarpasjön, en av Sveriges renaste sjöar. På kvällarna kan man ha det trevligt tillsammans i en av samlingssalarna, kanske med en sång på pianot, eller bara ha en lugn stund utomhus under stjärnorna.
För Dig som vill komma bort från storstadslivet och ändå inte åka till Nordpolen är Bosarp det givna alternativet. Här finns allt som gör just Din konferens eller Ditt läger till en mysig och trevlig upplevelse. Välkommen till Bosarp Läger- och Kursgård!

ADRESS

Sjörupsvägen 212-42
298 94 Linderöd 

Tel +46 (0)44-32 52 43
Mobil +46 (0)735-35 27 46 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.bosarp.se

VÄGBESKRIVNING

Väg E22, avfart vid Linderöd mot Äsphults kyrka, därefter 2  km mot Bosarpasjön

Öppettider

Helår

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate