ahusgarden

ÅhusgårdenÅhusGården är en plats med många möjligheter. Tar emot såväl grupper som enskilda. Enkel-, dubbel- eller flerbäddsrum. Nya rum med dusch-WC. Charmiga stugor. Möjlighet till hel- eller halvpension. Självhushåll i stugor och för mindre grupper.
Handikappvänligt - Equality-certifierat. I naturskön miljö nära havet och sandstranden.
Drivs av Föreningen ÅhusGården EFS.

ANLÄGGNINGEN:

ÅhusGården är byggd 1961 med om- och tillbyggnad i olika omgångar genom åren. Har idag kyrksal/samlingssal för 260 personer, matsalar för 150 pers. och boende för 120 pers. Enkel-, dubbel- eller flerbäddsrum, de flesta med dusch och WC i korridor men några rum med dusch-WC på rummen. Charmiga stugor för familje- eller gruppboende med pentrykök och dusch-WC.

KONFERENSER:

Stor samlingssal för biosittning (260) eller vid bord (40-70). 7 mindre kurs- eller grupprum (12-25). Trådlöst Internet.AV-utrustning i konferens- och kurslokaler. Matsalar för servering av bl.a. husmanskost.

UPPLEVELSER:

Granne med Gården finns ett naturreservat som är en härlig lunga för promenader och skogsupplevelser. Fotbolls-volleybollplaner och bastu på gården. I närområdet - gamla Åhus med S:t Maria kyrka, slottsruin, glashytta, småbåtshamn med restauranger mm. Utflykter till Österlen, Forsakar, medeltida slott mm.

ADRESS

Sigfridsvägen 5
296 38 Åhus
Tel +46 (0)44-24 00 20
Fax +46 (0)44-24 21 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.ahusgarden.se

VÄGBESKRIVNING

Väg 118, 18 km sydost från Kristianstad, Äspet, Äspetvägen, Åvägen, Sigfridsvägen.

ÖPPETTID

Hela året

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate