Åhus Missionsgård

Åhus MissionsgårdBelägen strax söder om Åhus, i frisk tallskog, några hundra meter från sandstrand och Hanöbukten – på en plats som skapad för rekreation. Uthyrning av rum med tillgång till kök, och camping med tillgång till servicestuga. Stor samlingssal samt mindre klassrum för konferenser. Perfekt för mindre eller större grupper. Egen verksamhet på evangelisk-luthersk grund i form av läger för olika åldrar.
ANLÄGGNINGEN:

Det finns 4 stugor med kök och ett antal rum i varje. Rummen har handfat medan dusch och toalett finns i gemensam korridor. Köket har spis, micro, kaffebryggare, kyl/frys samt vanlig köksutrustning. 

KONFERENSER:

I huvudbyggnaden finns andaktsrum och tillgång till flera grupprum/klassrum för kurs och konferens. Konferensutrustning och internetuppkoppling finns.

UPPLEVELSER:

Att koppla av i skön natur är en stor möjlighet hos oss. Till fots eller med cykel kommer ni långt medan det också finns många härliga utflyktsmål inom några mils bilkörning. För att göra upptäckter i Kristianstads vattenrike har vi 3 kanoter för uthyrning, vi har även ett antal cyklar för uthyrning.

ADRESS

Glansabovägen 50
296 38 Åhus

Tel +46  (0)44-24 75 55

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ahusmissionsgard.se

VÄGBESKRIVNING

Vägvisare från väg 118 ca 3 km söder om Åhus centrum

ÖPPETTID

Hela året


Öppet för drop in gäster april - 31 oktober.

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate