Gullnäsgården

Gullnäsgrden

Gullnäsgården ligger vid sjön Varpans strand strax norr om Falun. Detta gör att det finns tillfälle för både bad och paddelturer. På gården finns logimöjlighet i fyrbäddsstugor och rum i vandrarhemsstandard samt husvagnsplatser med el.  Gårdens café erbjuder kaffebröd och matigare smörgåsar i en lugn och trevlig miljö. Vi har även programkvällar och andra aktiviteter. Busshållplats i direkt anslutning till gården.

ANLÄGGNINGEN:

Vi har totalt 26 logiplatser fördelat på två stugor med fyra bäddar vardera. Resterande finns i vår gäststuga uppdelat i 2 och 4 bäddsrum. Vi har även fyra elplatser för husvagn/ husbil. För alla våra logigäster finns ett gemensamt gästkök samt tillgång till toalett/dusch.

UPPLEVELSER:

Gården har ett välbesökt midsommarfirande med lek och dans kring stången. Omgivningen erbjuder besök vid Falu Koppargruva, Carl Larsson-gården med intilliggande Stora Hyttnäs gård. Även Thunströms köpmansgård, Linnés bröllopsstuga, Ernst Rolfgården och Backlundgården är värda ett besök.

ADRESS

Gamla Grycksbovägen 62
791 38 Falun 

Tel +46 (0)23-10406
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.gullnasgarden.se

VÄGBESKRIVNING

Tag väg E16 från Gävle eller från Borlänge till Faluns norra utfart väg 69 mot Rättvik. Efter 500 meter tag av till höger mot Stenäset. Efter 700 meter ligger Gullnäsgården på höger sida.

ÖPPETTID

café 12/6-14/9, vard. kl.12-20, lör-sön. kl.12-18; logi 1/5-30/9

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning